WIJ ZIJN HET DEVENTER TEAM!


NINI VAN DONGEN - Inside Sales Support/Aftersales

Nini is 26 jaar en sinds kort onze jongste aanwinst in het DEVENTER Sales team. Na het afronden van haar studie Filiaalmanager en een aantal jaren werkervaring te hebben opgedaan als Administratief/magazijn medewerker vond ze dat het tijd werd voor iets nieuws. Ze heeft haar stoute schoenen aangetrokken en is via, via bij ons terecht gekomen voor de orderverwerking en het ondersteunen van de verkoopafdeling. Met haar vlotte babbel en voorkomen legt ze makkelijk contact en deze kwaliteit zet ze graag in om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ze draait haar hand dan ook niet om voor haar dagelijkse werkzaamheden zoals het maken van offertes, het inboeken van orders en het oplossen van problemen en klachten. Bovendien is ze leergierig en een echte teamplayer. Zo laat ze een hockey verleden van 19 jaar achter zich en ze heeft de ambitie om zichzelf op verschillende vlakken zoveel mogelijk te ontwikkelen. Wij juichen deze energieke houding alleen maar toe en zullen haar zo goed mogelijk ondersteunen dit binnen DEVENTER verder vorm te geven. De eerste stap heeft ze inmiddels gezet en ze kijkt terug op een goede kennismaking met het bedrijf en haar nieuwe collega’s.

Lees meer »

SHARON VAN DER LINDEN - Marketing Manager

Sharon is sinds 2019 werkzaam als Marketing Manager bij DEVENTER Profielen. Via haar netwerk wat ze grotendeels heeft opgebouwd als marketeer in de bouwwereld is ze met DEVENTER Profielen in aanraking gekomen en besmet met de DEVENTER spirit. De no-nonsense mentaliteit van het bedrijf, het hechte team en uiteraard het product en het niveau van service verlening sprak haar direct aan. De compleet nieuwe uitdaging waar ze naar op zoek was, heeft ze bij DEVENTER Profielen dan ook gevonden. Waar in 2019 en 2020 haar werkzaamheden zich uitsluitend beperkten tot de vestiging in Breda, is ze vandaag de dag ook nauw betrokken bij de marketingactiviteiten van de andere vestigingen in Berlijn, Moskou en Sosnowiec (Polen). Momenteel staat haar werk voornamelijk in het teken van de  vereniging van de onderlinge DEVENTER bedrijven tot DEVENTER Group met als doel een efficiëntere samenwerking. De DEVENTER bedrijven handelen nu afzonderlijk onder dezelfde naam, hanteren eigen verkoopgebieden en afzetmarkten doordat de markten totaal verschillend zijn. Op het gebied van productie en productontwikkeling wordt al wel samengewerkt, maar iedere vestiging heeft nog wel een eigen strategie en verkoop- en marketingbeleid. Sharon heeft inmiddels de eerste stappen gezet om ook de marketingactiviteiten zo snel mogelijk centraal als DEVENTER Group aan te pakken. 

Lees meer »

HELENE VAN DER KROGT - Verkoop binnendienst/Inside Sales

Door de jaren heen is Helene meegegroeid met DEVENTER als organisatie. 14 jaar geleden kwam ze bij ons werken voor de orderverwerking tijdens de implementatie van ons vorig ERP softwaresysteem. Ze begon eerst gedeeltelijk op kantoor en in de productie en later werkte ze dan ook zo nu en dan op de laskaderafdeling. In de periode die volgde maakte ze, naast het beheer van het ERP systeem, kennis met nog meer facetten van DEVENTER als bedrijf waaronder marketing, IT en het kwaliteitsmanagementsysteem met betrekking tot de ISO normering. In haar huidige functie, is ze als een ware alleskunner zo verweven met al onze bedrijfsprocessen, dat ze altijd wel een passend antwoord klaar heeft in het Nederlands of vloeiend Duits met dank aan haar Oostenrijkse achtergrond. Deskundig en technisch als ze is, is ze zowel voor onze hele organisatie als onze klanten een handige vraagbaak. Wat betreft de toekomst wil ze nog verder doorgroeien en zich inzetten om gezamenlijke doelen te bereiken en verbeteringen te realiseren, want ze is ervan overtuigd dat er nog veel te optimaliseren valt. Volgens Helene zou het de dagelijkse gang van zaken alleen maar vereenvoudigen, maar ook versnellen en iedereen zal er uiteindelijk van profiteren waaronder in het bijzonder natuurlijk onze klanten.

Lees meer »

MIKE PIQEUR - General Manager DEVENTER Group

Vanaf 1 juli 2020 is Mike Piqeur aangesteld als General Manager van de DEVENTER Group waarvan vestiging Breda deel uit maakt. Zijn ervaring om een bedrijf als DEVENTER te besturen heeft hij grotendeels opgebouwd bij moederbedrijf Roto Frank Fenster- und Türtechnologie als General Manager Western-Europe. In zijn huidige functie als General Manager van de DEVENTER Group zal Mike zijn bestuurservaring inzetten om de onderlinge DEVENTER bedrijven te verenigen en te stimuleren om efficiënter samen te werken met als doel tot vernieuwende en milieubewuste dichtingsoplossingen te komen. De DEVENTER Group bestaat uit vier DEVENTER bedrijven welke gevestigd zijn in Breda, Berlijn, Moskou en Sosnowiec (Polen). In 2016 heeft Roto Frank de activiteiten van deze bedrijven overgenomen. De bestuurswijzigingen die inmiddels zijn doorgevoerd leiden niet tot overige bedrijfswijzigingen. DEVENTER Profielen Breda blijft bestaande relaties en markten bedienen en zal deze in de toekomst naar verwachting verder uitbouwen met dezelfde contactpersonen. Klanten, relaties en partners kunnen nu en in de toekomst blijven rekenen op de vertrouwde DEVENTER producten en de bijbehorende service. 

Lees meer »

ILONA MEYVIS - Verkoop binnendienst/Inside Sales

Onze nieuwe collega Ilona is met haar spontane persoonlijkheid een aanwinst in ons team. Ze pakt werkzaamheden vlot en volledig gefocust op en laat nergens gras overgroeien. Ze is een echte doener en dat blijkt ook wel uit haar loopbaan die voor haar begon bij de Koninklijke Marine. Na zes jaar veel te hebben gezien, geleerd en ervaren waaronder ook twee missies, heeft ze besloten om een andere weg in te slaan. Via haar netwerk is ze bij ons terecht gekomen na een eerdere ervaring in een verkoopfunctie. De systemen waar wij mee werken zijn haar daarom niet onbekend. Productkennis heeft ze nog niet, maar haar nieuwe missie is inmiddels om deze zo snel mogelijk op te bouwen. Om deze opdracht te volbrengen, gaat ze geen uitdaging uit de weg en grijpt ze iedere kans aan om zich in alle processen van onze organisatie te verdiepen. Haar energie haalt ze uit het contact met klanten en collega’s want dat maakt haar dag compleet. Wij hebben Ilona een warm welkom gegeven en moedigen haar aan nieuwe terreinen te verkennen, zodat we als organisatie en team kunnen bouwen aan een optimale werkomgeving en klantbeleving.

Lees meer »

FRANK DE JONGH - Productieleider/Manager Production

Frank werkt al sinds 2003 bij DEVENTER Profielen en is als productieleider verantwoordelijk voor alles wat er komt kijken bij het produceren van profielen in de breedste zin van het woord. Hij zorgt er voor dat het machinepark blijft draaien en periodiek gekeurd en onderhouden wordt. Verder ontfermt hij zich over de productiemedewerkers en voorziet hen van alle faciliteiten. Dit houdt o.a. in dat ze de mogelijkheid hebben om zich, binnen hun werkveld, te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en cursussen zodat ze kunnen doorgroeien binnen DEVENTER. Daarnaast houdt hij zich bezig met een stukje veiligheid en verduurzaming bij DEVENTER in het algemeen. Hij heeft het erg naar zijn zin bij ons en is trots dat hij DEVENTER als organisatie de afgelopen jaren heeft zien veranderen in een steeds bewustere ontwikkelaar van profielen. In het kader van de Cradle to Cradle certificering heeft hij op product- als procesniveau meegewerkt om dit ontwikkelingsprogramma organisatiebreed te implementeren.

Lees meer »

CARLA SMITSHUIJZEN - Manager HR & Finance

Collega Carla als Manager HR & Finance maakt iedere dag werk van goed werkgeverschap door aandachtig te luisteren naar alle mensen binnen DEVENTER Profielen. Ze monitort wat voor ieder individu belangrijk is, vertaalt dit naar de organisatie en verliest hierbij het welzijn van de medewerkers vooral niet uit het oog. De steeds veranderende wetgeving rondom het arbeidsrecht volgt ze op de voet en brengt vaak de nodige uitdagingen met zich mee. Gelukkig is ze als dochter van een ondernemersfamilie wel wat gewend. Daarbij heeft ze inmiddels 25 jaar ervaring opgebouwd met het werken in een productieomgeving wat haar tot een ware professional maakt. Binnen DEVENTER Profielen neemt ze de HR & salarisadministratie voor haar rekening, forecast - en budgetbewaking, pensioenen, verzuimbeleid en scholingsprogramma’s. Op het gebied van arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid informeert ze collega’s over wijzigingen aangaande arbeidsrecht en Arbowetgeving, maar bovenal over Arbo technisch verantwoord werken.

Lees meer »

MARC RAS - R&D Engineer Support

Marc Ras is één van onze innovatieve collega’s die zich momenteel in het kader van zijn afstudeeronderzoek bezighoudt met onderzoek naar nieuwe productietechnieken en materialen. Zo werkt hij onder andere aan een uitgebreide materialenstudie van gezonde materialen. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn dat steeds vaker materialen afkomstig uit natuurlijke bronnen. Marc haalt veel voldoening uit het experimenteren met 3D printtechnieken en het ontwerpen van nieuwe profielen. Met gedrevenheid maakt hij met geavanceerde software renders van profielen (fotorea-listische beelden) en test hij door middel van simulatietesten hoe een nieuw ontworpen profiel presteert.

Lees meer »

JEROEN VAN DARTEL - Accountmanager Nederland & België/Salesmanager the Netherlands & Belgium

Jeroen is onze enthousiaste nieuwe collega die recent gestart is als Accountmanager voor de Nederlandse en Belgische markt. Met zijn opgedane werkervaring in voorgaande banen bij o.a. een producent van hang- en sluitwerk en diverse handelsondernemingen is hij zowel voor DEVENTER Profielen als de bouwbranche geen onbekende. Dat komt goed van pas in zijn nieuwe functie waar hij onze distributiepartners en verwerkers alle aandacht gaat geven die ze verdienen. Jeroen zal hiermee zijn collega Henny Weldam versterken in Nederland en België. Hij kijkt er erg naar uit om in deze adviserende rol zijn (door de jaren heen) opgedane kennis en ervaring met DEVENTER dichtingsprofielen te delen. Als echt Brabants gezelligheidsmens past hij perfect binnen onze organisatie waarbij alles draait om persoonlijke aandacht. 

Lees meer »