PRIVATE LABEL & MAATWERK ONTWIKKELINGEN


Naast ons standaard assortiment dichtingsprofielen ontwikkelen en leveren wij ook geheel naar wens klantspecifieke producten onder private label. Dit kunnen dichtingen zijn specifiek gemaakt voor een toepassing, maar bijvoorbeeld ook verbindings- of beglazingsprofielen voor binnenwanden. Lees meer hierover in onderstaande recente maatwerk ontwikkelingen.


RECENTE PROJECTEN

GLASVERBINDINGSPROFIELEN & SPECIALE GLASVALDORPELS VOOR
MAATWERKPROJECTEN VAN IGS

IGS realiseert unieke maatwerkprojecten waarbij niet eerder begaande terreinen worden ontdekt. In onderstaand artikel vertelt Directeur/Eigenaar Geurt Roelofsen enthousiast over IGS en hoe de samenwerking met DEVENTER Profielen met betrekking tot de transparante glasverbindingsprofielen en de speciale glasvaldorpels is ontstaan.

 Klant Vertelt IGS En DEVENTER
PDF – 1,0 MB 1116 downloads

LASBARE DICHTINGEN VOOR MASTERLINE 8-HI+ VAN REYNAERS  ALUMINIUM N.V.

Aanvankelijk zocht het internationale bedrijf Reynaers N.V. uit Duffel (België) voor zijn nieuwe productprogramma MasterLine 8-HI+ naar lasbare dichtingen van TPE die een zo groot mogelijke bijdrage zouden leveren aan de duurzame dichtheid en de warmte-isolerende werking van aluminium kozijnen. Aluminium kozijnen van een goede kwaliteit tegen een voordelige prijs uit een volledig geautomatiseerde productie: mede door de samenwerking tussen Reynaers en DEVENTER ontstond hiervoor het perfecte systeem.

 Klant Vertelt Reynaers En DEVENTER
PDF – 1,5 MB 1141 downloads