PRODUCEER SNELLER ZONDER FAALKOSTEN MET LASKADERS


Bij ons gaat productontwikkeling verder dan in het ontwerp rekening houden met de eigenschappen als terugveervermogen, UV-bestendigheid en flexibiliteit van het materiaal. Wij zijn volledig verweven met de kozijn- en binnenwandindustrie en bieden maatwerkservice doormiddel van laskaders. Wij lassen de dichting in een volledig op maat gemaakt twee- of vierhoekig kader dat vervolgens eenvoudig in het raam of deur gemonteerd kan worden. Dit maatwerk levert veel tijdbesparing op en voorkomt faalkosten. De prestatie van geknipte dichtingen volgens de door ons verschafte knipinstructies, blijft overigens gelijk ten opzichte van laskaders. Echter een laskader is meer dan een manier om faalkosten te reduceren, het is een efficiënte totaaloplossing die de doorlooptijd met kortere levertijden verkort en de verwerker in totaliteit ontzorgt. DEVENTER Profielen kan, indien gewenst, rondgaand gelaste kaders verzorgen. We beschikken over een grote laskaderafdeling waar jaarlijks een kleine miljoen hoeken worden gelast! Deze laskaders leveren wij voor een groot aantal verschillende type profielen rechtstreeks uit ons assortiment.

DE VOORDELEN

  • Laskaders op maat, geen tijdverlies door zelf knippen
  • Gegarandeerd goede hoeken (de zwakste schakels in een raam of deur) dus gegarandeerd hoge wind- en waterdichtheid
  • Garantie op het complete kader inclusief de hoeken
  • Zeer korte levertijden

DE JUISTE MAATVOERINGEN BESTELLEN

Essentieel bij maatwerk als laskaders is het aanleveren van de juiste gegevens. Wij verwijzen u naar het download formulier onder aan deze pagina voor het doorgeven van de juiste maatvoeringen. 

Laskaders kunnen worden besteld voor montage van kaders in het draaiende deel (voetjes naar binnen), kaders in het kozijn (voetjes naar buiten) en kaders voor stolpstellen met stolpdichtingen 180° gedraaid gelast.


Bestelformulieren 2021
Excel – 7,4 MB 2371 downloads

TYPE-OVERZICHT T.B.V. LASKADERS

Onderstaande type dichtingsprofielen kunnen als laskader besteld worden: