DEVENTER PROFIELEN MEMBER OF ROTO GROUP


De DEVENTER Group is onderdeel van de Roto Group. Per  1 januari 2016 heeft Roto Frank AG de activiteiten van de vier DEVENTER bedrijven in Nederland, Duitsland, Polen en Rusland overgenomen. Roto is opgericht in 1935 en één van 's werelds grootste beslag fabrikanten voor ramen en deuren, staat mondiaal synoniem voor vernieuwende, geïndividualiseerde en veilige beslagsystemen. Met 54 bedrijven wereldwijd en 4900 medewerkers in totaliteit bedient Roto de volgende verkoopgebieden en afzetmarkten:

  • Roto West: BeNeLux/UK/Ierland
  • Roto Zuid: Frankrijk, Spanje, Zuid-Spanje en Portugal
  • Roto Noord: Noord-Amerika, USA en Canada
  • Roto en Fermax Brazilië: Zuid-Amerika

SAMENWERKEN VOOR VERNIEUWENDE OPLOSSINGEN

De Roto oplossingen verenigen veiligheid, energiecontrole en comfort in woningen en creëren zo een echte meerwaarde. Een cruciaal component voor het borgen van comfort en energiecontrole in ramen en deuren is de kwalitatief hoogwaardige DEVENTER dichting en zo is de perfecte combinatie een feit. De filosofie, strategie, bedrijfsvoering en producten van de DEVENTER bedrijven passen naadloos bij die van Roto. De hiermee ontstane synergie van kennis op het gebied van ramen en deuren zal ongetwijfeld voor vernieuwende oplossingen zorgen.

ZELFDE NAAM, ZELFDE PRODUCTEN, ZELFDE SERVICE

Ook in de nieuwe samenstelling staan bij ons onze DEVENTER klanten centraal. De naam DEVENTER zal ongewijzigd blijven, evenals ons team en de activiteiten. Voor u verandert er dus niets en u kunt blijven rekenen op de hoogstaande kwalitatieve DEVENTER producten en bijbehorende service.