OVERNAME DEVENTER GROUP DOOR ROTO FRANK AG

Gepubliceerd op 15 oktober 2015 om 11:19

Op 26 september jl. heeft de DEVENTER groep haar aandelen overgedragen aan Roto Frank AG. Dit houdt in dat met ingang van 1 januari 2016 Roto Frank AG de activiteiten van de vier DEVENTER bedrijven in Nederland, Duitsland, Polen en Rusland overneemt.

DE PERFECTE COMBINATIE IS EEN FEIT

Roto, een van ’s werelds grootste beslag fabrikanten voor ramen en deuren, staat mondiaal synoniem voor vernieuwende, geïndividualiseerde en veilige beslagsystemen. De Roto oplossingen verenigen veiligheid, energiecontrole en comfort in de woningen en creëren zo een echte meerwaarde. Een cruciale component voor het borgen van comfort en energiecontrole in ramen en deuren is de kwalitatief hoogwaardige DEVENTER dichting en zo is de perfecte combinatie een feit. De filosofie, strategie, bedrijfsvoering en producten van de DEVENTER bedrijven passen naadloos bij die van Roto. De hiermee ontstane synergie van kennis op het gebied van ramen en deuren zal voor vernieuwende oplossingen zorgen.

ZELFDE NAAM, ZELFDE PRODUCTEN, ZELFDE SERVICE

Ook in de nieuwe samenstelling staan onze klanten natuurlijk centraal. De naam DEVENTER zal ongewijzigd blijven, evenals ons team en de activiteiten. Voor u verandert er dus niets en u kunt blijven rekenen op de hoogstaande kwalitatieve DEVENTER producten en bijbehorende service.