ONZE KOMO CERTIFICATEN NU NOG MEER WAARD!

Gepubliceerd op 1 oktober 2019 om 14:52

De nieuwe Nederlandse bouwwetgeving is in aantocht. Daardoor zullen onze huidige en toekomstige KOMO-certificaten nog meer waard worden. In deze wetgeving wordt opgenomen dat de bouwer verantwoordelijk is voor alles wat hij bouwt en hij krijgt bewijslast. Dit houdt in dat wanneer er in die periode een afwijking of fout wordt geconstateerd, de bouwer aansprakelijk is, tenzij hij kan aantonen dat hij goed werk heeft geleverd (door middel van een correcte invulling van zijn bewijslast). Goed nieuws voor ons want onder het nieuwe bouwstelsel dat Nederland krijgt worden onze KOMO-certificaten dus nog meer waard dan ze al waren.

Door middel van KOMO-gecertificeerde producten en processen toe te passen is het eenvoudig om de aansprakelijkheid te managen omdat KOMO een keurmerk is dat de kwaliteit van een product, proces, dienst of systeem garandeert. Zo stellen deskundigen de kwaliteit volgens objectieve regels aan de hand van vooraf opgestelde vaststaande criteria telkens opnieuw vast. Daarbij zorgen KOMO-gecertificeerde producten ook nog eens voor lagere kosten omdat de kwaliteit vooraf is geborgd en er voor de externe kwaliteitsborger minder werk overblijft. Minder werk betekent minder kosten in het bouwproces.

Als producent van dichtingsprofielen hebben wij onze dichtingen in de series S, SV, SP en SPV KOMO-gecertificeerd dus de bouwer is altijd verzekerd van een kwalitatief goed product.

Lees meer over KOMO

Download hieronder ons KOMO certificaat.

KOMO Certificaat DEVENTER Profielen
PDF – 186,8 KB 475 downloads