COMFORTGEVEL

Gepubliceerd op 28 mei 2014 om 14:43

De Comfortgevel is een innovatieve totaaloplossing voor gevelrenovatie die een gegarandeerde labelsprong tegen een vaste kostprijs mogelijk maakt. De gevel wordt kant-en-klaar op de fundering van de oude buitenmuur geplaatst, waarbij de binnenmuur gewoon blijft staan. De doorlooptijd van het project wordt sterk verkort en de overlast voor de bewoner wordt tot een minimum beperkt.

De Comfortgevel werd ontwikkeld vanuit een unieke samenwerking tussen 13 gespecialiseerde bedrijven en het resultaat is verbluffend: een pre-fab gevelsysteem, waarin vele innovaties op het gebied van deur- en kozijnconstructies, isolatietechniek, materiaalgebruik en verfsystemen op unieke wijze samenkomen. DEVENTER Profielen ontwikkelde voor de deuren in deze gevel een nieuwe dichting DS 7695, welke in combinatie met BUVA's SolidSeal (een gezamenlijke BUVA / DEVENTER ontwikkeling en geproduceerd door DEVENTER Profielen) een zeer hoge prestatie op het gebied van luchtdoorlatend- en waterdichtheid geeft. De Comfortgevel deur haalt klasse 4 van de EN 22207 (600 Pa) en klasse 9A van de EN 12208 (600 Pa). Ook bij 4 mm kromming behoudt de deur deze prestaties, met blijvende comfortabele bediening. Deze all-season deur is klaar voor toekomstige regelgeving.

Het revolutionaire van de Comfortgevel is dat alle afzonderlijke disciplines bij een gevelrenovatie in één totaaloplossing aangeboden kunnen worden. Het samenbrengen van aannemer, kozijn- en deurenleverancier, schilders en isolatie- en glasspecialisten behoort met de Comfortgevel tot het verleden. De bestaande (buiten)gevel wordt in zijn geheel vervangen door de Comfortgevel. Voor meer info, zie www.comfortgevel.nl