HOU DE KOU BUITEN DE DEUR MET DEVENTER PROFIELEN!

Gepubliceerd op 21 november 2019 om 08:26

Brrr, het is voor het eerst weer wat kouder. Na een zachte periode voor de tijd van het jaar staan er nu een aantal koudere dagen voor de deur! Om spreekwoordelijk even terug te komen op deur, is het voornaam dat deze goed wind- en waterdicht is, zodat ongewenste lucht ofwel in dit geval de kou buiten blijft. Pas dan genieten we optimaal van een comfortabel binnenklimaat. Door standaard luchtdicht te bouwen kunnen we dit realiseren.

BESPAAR ENERGIE, VOORKOM TOCHT EN VOCHT

Met luchtdicht bouwen worden ongewenste luchtstromen door de gebouwschil geminimaliseerd en de gewenste lucht die binnenkomt hoeft niet opnieuw opgewarmd (winter) of afgekoeld te worden (zomer). Dit bespaart energie en bevordert een comfortabel binnenklimaat. Tocht is verleden tijd en een vochtige binnenlucht, die de uitwendige scheidingsconstructie van een gebouw instroomt en kan gaan condenseren met vochtschade en een verminderde levensduur van het gebouw tot gevolg, wordt voorkomen. Luchtdicht bouwen is inmiddels de standaard en speelt een belangrijke rol als aan de gestelde geluidseisen van gevels incl. raam,- deur,- en kozijnconstructies moet worden voldaan. Een gebrek aan luchtdichtheid kan namelijk leiden tot tegenvallende geluidwerende prestaties.

LUCHTDICHT BOUWEN MET DEVENTER PROFIELEN

Of het nu gaat om het wind-, en waterdicht maken en/of het geluiddicht, rookwerend en brandvertragend maken van de deur, het raam of het kozijn, wij zijn graag uw partner! We bieden volledig toegewijd aan en uiterst verbonden met de kozijn- en binnenwandindustrie altijd de juiste oplossing zowel standaard als op maat!

Lees meer over luchtdicht bouwen.