DEVENTER PROFIELEN IN VIHREA CONCEPT

Gepubliceerd op 25 oktober 2019 om 09:46

Samen met een aantal andere toeleveranciers aan de timmerindustrie heeft DEVENTER Profielen zich als producent van dichtingsprofielen geallieerd aan het Vihrea kozijnconcept.

Het volledig 1e circulaire Cradle 2 Cradle kozijnconcept, voorzien van een ingebouwde chip, een onderhoudsinterval van 12 jaar en een prestatiegarantie van 50 jaar. Het kozijnconcept is een initiatief dat toekomstbestendig produceren en de samenwerking in de keten bevordert. Het is een unieke innovatie in de bouw dankzij de moderne techniek (chip, app en software) die bij het kozijn opgenomen is. De techniek verschaft woningbouwverenigingen en beheerders van meerdere woningen projectmatig data van alle kozijnen en geeft tijdig aan wanneer onderhoud moet plaatsvinden.
DEVENTER Profielen is aangesloten bij het concept omdat het als C2C gecertificeerde producent waarde hecht aan een verantwoord geproduceerd, kwalitatief hoogwaardig duurzaam product dat door samenwerking is ontstaan om de timmerindustrie te stimuleren duurzaam en onderhoudsvriendelijk te bouwen.
De volgende fabrikanten zijn ook aangesloten bij het Vihrea kozijnconcept:
AGC, Breuer en Schmitz, Duco, Frencken, Holonite, Hoppe, Sikkens, Soudal en Finti.

Meer informatie is te vinden op de website: https://www.vihrea.eu/