BESTUURSWIJZIGINGEN DEVENTER PROFIELEN

Gepubliceerd op 24 augustus 2020 om 10:47

Op de linkse foto ziet u Kees Verweel afgebeeld. Voormalig General Manager van DEVENTER Profielen Breda. Op de rechtse foto staat Mike Piqeur, aangesteld General Manager van de DEVENTER Group. 

Hierbij informeren wij u over onze bestuurswijzigingen. Onze voormalig General Manager Kees Verweel heeft DEVENTER Profielen Breda verlaten per 23 juli. Per 1 juli is Mike Piqeur aangesteld als General Manager van de DEVENTER Group waarvan DEVENTER Profielen Breda een onderdeel is. In goed overleg is met het management van Roto, ons moederbedrijf, besloten dat Kees zijn carrière buiten DEVENTER Profielen zal voortzetten. Roto en het  DEVENTER team hebben Kees uitvoerig bedankt voor zijn tomeloze inzet en bijzonder goede werk wat hij in de afgelopen bijna 7 jaar voor DEVENTER Profielen Breda heeft verricht. 

Het vertrek van Kees is geen teken van grote veranderingen, wij blijven uw partner en gaan er hard aan werken dat dit ook in de toekomst zo zal blijven. Voor u verandert er dus niets. Wij hebben de hoop en verwachting dat wij de lat, die Kees al erg hoog heeft gelegd, samen met u zelfs nog hoger kunnen leggen. Het is ons doel om nog flexibeler op uw wensen te kunnen inspelen door u innovatieve en bovenal milieubewuste dichtingsoplossingen te kunnen bieden. DEVENTER Profielen Breda zal alle bestaande activiteiten continueren en u blijven bedienen. Ons voltallige team in Breda blijft intact en daarmee ook uw bestaande contactpersonen. U kunt blijven rekenen op uw vertrouwde DEVENTER producten en de bijbehorende service zoals u dat van ons gewend bent.

Download het persbericht voor meer informatie over deze wijzigingen. 

Persbericht Bestuurswijzigingen DEVENTER Profielen
PDF – 430,2 KB 660 downloads