WIJ ZIJN DEELNEMER VAN DE ALLIANTIE KLIMAATACTIE!

Gepubliceerd op 14 september 2020 om 13:02

Wij gaan voor 40% CO2-reductie in 5 jaar!

De Nederlandse Alliantie voor Klimaatactie helpt bedrijven zich te committeren aan de klimaatdoelen. Als fabrikant en ontwikkelaar van dichtingsprofielen werkt DEVENTER Profielen    samen met andere deelnemers in de Alliantie aan een doel van 40% minder CO2-uitstoot binnen de eigen organisatie in 5 jaar. Een mooi initiatief dat bovendien kosteloos is voor Nederlandse mkb-bedrijven.

Ook deelnemen?

Deelname aan de Alliantie Klimaatactie zorgt ervoor dat uw bedrijf voldoet aan de wet- en regelgeving en in lijn is met het Klimaatakkoord van Parijs en krijgt het een streepje voor bij grote duurzame inkopers. Deelname is dus goed voor het klimaat, goed voor uw bedrijf en noodzakelijk voor toekomstige generaties.

Praktische hulp bij CO2-reductie

Als deelnemer aan de Alliantie Klimaatactie wordt er gestart met een globale 0-meting van de eigen CO2-voetafdruk. Met de hulp van het online 5-stappenplan naar CO2-neutraal ondernemen, het handboek ‘CO2-neutraal ondernemen – Zo doe je dat!’ en veel praktische tips en voorbeelden wordt uw bedrijf vooruit geholpen om te besparen. Samen komen we zo groen en toekomstbestendig de Corona-crisis uit.

Wilt uw bedrijf of instelling ook deelnemen? Klik hier voor meer informatie over de Nederlandse  Alliantie Klimaatactie >