CRADLE TO CRADLE BOUWGROEP


SAMEN BOUWEN AAN EEN CIRCULAIRE ECONOMIE!

DEVENTER Profielen is initiatiefnemer en voorzitter van de C2C Bouwgroep die opgericht is op 31 maart 2015 na een kick-off meeting met de founders. Op 17 juni 2015 volgde de officiële lancering tijdens het seminar ‘Build to Bloom’. De C2C Bouwgroep bestaat uit 18 bouw gerelateerde fabrikanten die de circulaire economie omarmen en beschikken over één of meerdere Cradle to Cradle certificaten. Daarnaast telt de groep vier strategische partners; het C2C Products Innovation Institute, C2C ExpoLAB, EPEA en SGS Search.

VERSCHILLENDE BOUWPARTNERS MET DEZELFDE MISSIE

De Bouwgroep bestaat inmiddels uit 22 partners die allemaal als het om duurzaam bouwen gaat, dezelfde missie nastreven namelijk: bouwen aan een circulaire economie. Dit doen we door in samenwerking het C2C gedachtegoed te verspreiden en stimuleren binnen de Nederlandse Bouw.

We bieden een kennisplatform voor alle partijen in de bouwkolom, wisselen onderling kennis en informatie uit, en delen graag onze ervaringen met andere bouwgerelateerde bedrijven die overwegen om zich te laten certificeren! Als ambassadeurs van Cradle to Cradle in de bouw dragen wij vol trots het C2C gedachtegoed verder uit….

WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Bent u fabrikant van bouwmaterialen en nog niet Cradle to Cradle gecertificeerd en benieuwd wat het programma uw bedrijf kan brengen dan komen wij graag met u in contact. Uiteraard komen wij ook graag met u in contact als u architect, ontwerper, eigenaar, ontwikkelaar of een andere bouwgerelateerde professional bent en meer wil weten over wat de C2C Bouwgroep u gezamenlijk kan bieden. Als C2C Bouwgroep hebben wij onze krachten gebundeld en kunnen we samen met u bouwen aan een circulaire economie!

Bekijk de website voor meer informatie over de C2C Bouwgroep. Hier vindt u alle contactgegevens van de aangesloten partners.